dijous, 19 d’abril del 2007

22 d'abril, Dia de la Terra


Des de l'any 1970 es celebra cada 22 d'abril el Dia de la Terra. Este dia serveix para recordar tots els compromisos que hem de fer efectius dia a dia per cuidar el planeta. Serveixca esta reflexió que fan a mode de presentació en la web del Dia de la Terra de Catalunya:
"L’objectiu de l’associació Dia de la Terra és caminar vers una nova visió de la Terra com la nostra casa comuna, crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics, ja sigui personalment o col·lectivament, localment o regional/nacionalment; partint de la base que tothom té quelcom a aportar. Es tracta de fer possibles canvis efectius i d’ampli abast en la legislació, les institucions, les actituds i els estils de vida individuals, col·lectius i empresarials de forma que les actuals relacions de domini sobre la Terra i les persones es transformin en relacions harmòniques de col·laboració mútua"
Us convide a consultar el document editat per Greenpeace España: "Cómo salvar el clima. Únete a la [r]evolución renovable", que trobareu en l'enllaç del marge dret anomenat DOCUTECA. La DOCUTECA és una wiki de recursos, per a trobar el fullet sobre el clima s'ha d'entrar primer en la pàgina "canvi climàtic".